Politic

Batrîncea: Pe 11 iulie, PAS a obținut un rezultat frumos datorită promisiunilor generoase, dar acum în afară de show-uri politice cetățenii nu văd nimic palpabil

Pinterest LinkedIn Tumblr

Socialistul Vlad Batrîncea spune că în relația autorităților de la Chișinău cu partenerii externi trebuie să fie dominant interesul cetățenilor Republicii Moldova. Vicepreședintele Parlamentului a declarat, la o emisiune televizată, că puterea din Moldova nu trebuie să discute cu țările occidentale probleme geopolitice care nu intră în zona de interese a țării noastre.
Batrîncea susține că ajutoarele anunțate din partea partenerilor externi, trebuie să se materializeze în lucruri concrete pentru oameni și pentru economia țării.
”Observăm că vizite sunt foarte multe. Doamna președinte este mai des în deplasări peste hotare, decât în deplasări prin Moldova. Noi vrem să vedem lucruri concrete și în cifre. Din toate aceste cifre care s-au vorbit, este vorba de 60 de milioane de euro grant care nu acoperă nici banii care au fost alocați de Guvern pentru capitalizarea Energecom și pentru procurarea gazelor naturale din Polonia prin firme terțe la un preț de peste 1000 de dolari mia de metri cubi. Restul cifrelor despre care s-a vociferat sunt credite. Trebuie să privim pragmatic acest cifre. Să vedem cât costă aceste credite, pentru ce sunt destinate. Atunci când avem aceste vizite și contacte importante, trebuie să vorbim despre investiții în economie, în agricultură, în industrializarea țării”, a spus Batrîncea.
Socialistul a remarcat că PAS a venit la putere datorită promisiunilor generoase făcute cetățenilor. Dar până la această etapă oamenii nu au văzut niciun lucru concret pentru care au votat.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

”La moment sunt foarte multe mesaje politice frumoase, dar avem mult până la lucrurile concrete, ca cetățenii să simtă schimbări, să simtă agricultorii, pedagogii, medicii, pensionarii cărora recent le-a fost majorată vârsta de pensionare. Pe 11 iulie, colegii din PAS au obținut un rezultat frumos datorită promisiunilor generoase și oamenii așteaptă realizarea acestor promisiuni. Acum în afară de show-uri politice și declarații frumoase, cetățenii încă nu văd nimic palpabil”, a declarat vicepreședintele Parlamentului.

loading...

Comments are closed.