Alte știri

BEMOL anulează reducerile la produsele petroliere începând cu 1 iulie 2021, după ce Maia Sandu a promulgat plafonarea prețurilor

Pinterest LinkedIn Tumblr

După ce președintele Maia Sandu a semnat promulgarea legii cu privire la noua metodologie de calcul a prețurilor pentru combustibil, BEMOL și-a anunțat clienții că exclude reducerea acordată în baza cardurilor speciale, iar aceasta înseamnă majorarea prețului pentru benzină și motorină cu încă aproximativ 5%.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

”Stimați deținători ai cardurilor de fidelitate BEMOL (persoane juridice și persoane fizice). Începând cu data de 1 iulie 2021, autoritatea de reglementare a pieței produselor petroliere, introduce o nouă metodologie pentru calcularea prețurilor cu amănuntul cu o marjă comercială nejustificat de mică.

În lipsa discuțiilor la acest subiect cu experți, unilateral a fost stabilită o marjă comercială, care nu poate fi îndeplinită. În aceasta, nu se ține cont nici de tarifele actuale pentru utilități, nici de nivelul salariilor.

Prin acțiunile sale iresponsabile, care nu au nici o componentă economică, autoritatea de reglementare, în ajunul alegerilor parlamentare acționează exclusiv în interesul politicienilor populiști.

Am fost întotdeauna și rămânem sincer recunoscători clienților noștri fideli care cooperează cu noi de mult timp, și vom continua să ne îndeplinim toate obligațiile, dar, cu profund regret, vă informăm că nu vom putea oferi reduceri la produsele petroliere din 1 iulie”, transmite BEMOL prin intermediul unui comunicat de presă.

Amintim că mai mulți angajați din cadrul echipei de conducere a BEMOL au finanțat campania electorală a Maiei Sandu. Aceștia au transferat peste 1000 € fiecare, iar datele sunt incluse în rapoartele oficiale.

Recent, Chiril Gaburici, membru al echipei de conducere a BEMOL, s-a întâlnit cu deputatul Dumitru Alaiba. Aceștia au fost surprinși în timp ce discutau la o terasă din capitală.

loading...

Comments are closed.