Social

BFF-urile Nataliei Morari! Cum o poantă de pe Facebook a devenit știre importantă pentru TV8

Pinterest LinkedIn Tumblr

O nouă poantă care a devenit virală pe facebook a devenit subiect de știre importantă pentru postul de televiziune, TV8. Redacția acestei televiziuni a scris astăzi un articol despre așa-numitul „BFF”. Și asta după ce site-ul de pamflete, MoldovanDREAM.com, precum și mai mulți alți internauți, au provocat utilizatorii de facebook să scrie în comentarii „BFF” pentru ca să-și verifice astfel dacă profilele sunt sau nu sunt securizate.

La mijlocul lunii martie a devenit cunoscut faptul că Facebook a avut o scurgere mare de date personale ale utilizatorilor săi. Câteva zile mai târziu, în segmentul de Facebook al Europei de Est a apărut un zvon ciudat despre un nou control de securitate, pe care însuși Mark Zuckerberg ar fi introdus-o. În scurt timp, „BFF”-ul s-a viralizat, cu toate că în realitate nu este decât o amăgeală.

Unii internauți au scris ironic pe facebook că Mark Tzukerberg a inventat cuvântul „BFF” pentru a face inventarierea tuturor idioților de pe Facebook.

În realitate, pe data de 23 octombrie 2017 s-a anunțat oficial despre tendința celor de la Facebook de a transforma feed-ul de noutăți în unul mai colorat și acompaniat de animații. Din start, rețeaua socială a experimentat aceste lucruri pe o perioadă de timp – probabil că le-ați văzut în postări cu cuvintele „felicitări” sau „xoxo” (sau o variantă a acestora). Când sunt postate, aceste cuvinte apar ca o culoare diferită și dând click pe ele declanșează o scurtă animație (de exemplu, baloane sau inimi). Din toamna lui 2017, Facebook actualizează lista cuvintelor care declanșează aceste animații. Adăugările includ: „rad”, „bff”, „lmao” și „mulțumesc foarte mult”. Toate aceste cuvinte au venit cu propriile lor culori și efecte de animație.

 

loading...

Comments are closed.