Vlad Bilețchi: La învestirea Irinei Vlah s-au cheltuit 2 milioane, iar oamenii din Otaci rămași fără case încă n-au primit nici un ajutor

Istoria unei fotografii trucate, premierul Maia Sandu la inaugurea bașcanului Găgăuziei Irina Vlah, moldova gaguzia. maia sandu irina vlah, igor dodon maia sandu, moldova rusia, 

Activistul civic Vlad Bilețchi a postat un colaj pe facebook prin care atrage atenția opiniei publice că la învestirea bașcanului Găgăuziei Irinei Vlah s-au găsit bani, între timp însă oamenii din Otaci rămași fără case cu o lună în urmă încă n-au primit nici-un ajutor din partea statului. De această situație s-ar face vinovați președintele Igor Ddoon și premierul Maia Sandu, dar și deputații PSRM-ACUM are dețin puterea, consideră internauții.

“Ce este mai important: Oamenii care au rămas fără case sau parada cu mult fast pentru Găgăuzia”, s-a întrebat retoric activistul unionist de la Chișinău.

Amintim că în data de 19 iunie, o scară a unui bloc cu nouă etaje din Otaci s-a făcut una cu pământul. Din fericire, nimeni nu a avut de suferit, întrucât locatarii fuseseră evacuaţi cu doar câteva ore înainte. În total, 46 de oameni, între care 11 copii, au rămas pe drumuri.

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share