Blocul ACUM e milionar, dar cere suportul cetățenilor

Într-o postare de pe o rețea de socializare, Ion Calmîc, secretarul general al Partidului Național Liberal, acuză Blocul ACUM că deși la începutul perioadei electorale, atât PAS cât și PPDA, aveau fiecare în cont peste 1.000.000 lei, aceasta nu i-a oprit să cerșească bani de la oamenii necăjiți.

„Ei cu miloane in cont la inceperea perioadei electorale, dar solicita bani de la sarmanii oameni necajiti. Asa inca trebuie sa poti face politica.a scris Calmîc Ion pe facebook.

Conform datelor prezentate la CEC, partidul PAS dispunea în septembrie de 993 882.14 LEI iar soldul mijloacelor bănești de care dispunea Platforma Politică „Demnitate și Adevăr” era de 1 003 713.73 Lei.
După cum menționează și Calmîc, totuși Blocul ACUM, după ce s-a început campania electorală, a lansat și campania de a „cerși” donații în continuare. Făcând acest lucru într-un mod destul de activ, prin postări sponsorizate pe facebook.

Anterior, mai mulți internauți au scris deranjați că-n procesul de colectare a donațiilor, cei din Blocul ACUM i-ar fi activizat și pe cei care anterior s-ar fi auto-intitulat „Presă Liberă” sau „Societate Civilă”.
Un exemplu în acest sens este și Vlada Ciobanu:

Amintim că la începutul acestui an Liderul PPDA, Andrei Năstase, și-a procurat o mașină de 1 milion de Lei. Cu toate acestea, declarația de avere a lui Andrei Năstase pentru anul trecut a fost cu ZERO lei venit. Menţionăm că, până a deveni deputat şi, ulterior, ministru, singurul venit al familiei Năstase, timp de doi ani, a fost salariul soţiei şi îndemnizaţiile pentru copii. Mai mult, anterior, Andrei Năstase a menţionat că salariul de deputat şi se pare prea mic, deoarece nu acoperă cheltuielile.

 

 

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share