Alte știri

Blocul electoral al Comuniștilor și Socialiștilor va organiza, duminică, 4 iulie, un marș pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt din Capitală cu genericul „Iubesc Moldova”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Blocul electoral al Comuniștilor și Socialiștilor va organiza, duminică, 4 iulie, un marș pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt din Capitală cu genericul „Iubesc Moldova”. Acțiunea va începe la ora 10.00 din scuarul Academiei de Științe a Moldovei și se va încheia cu un miting organizat între clădirile Președinției și Parlamentului.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

La eveniment vor participa membri și simpatizanți ai Blocului Comuniștilor și Socialiștilor din întreaga țară. La fel, sunt invitați toți cetățenii care doresc să trăiască într-o țară independentă, suverană și prosperă, în care statul acționează în interesul cetățenilor moldoveni și nu al celor străini.

”La acțiunea de duminică sunt așteptați toți cei pentru care valorile naționale și tradițiile noastre sunt importante, cei care cred că guvernarea de la Chișinău trebuie să fie pentru oameni, pentru țară.

Veniți cu toții să spunem că „Iubim Moldova” și trebuie să facem tot posibilul ca țara noastră să înflorească, iar cetățenii să aibă o viață confortabilă.

Împreună vom învinge!”, a transmis entitatea politico-electorală.

loading...

Comments are closed.