Alte știri

Blogger: 100 de zile de la învestirea noului guvern – cineva deja trăiește mai bine?

Pinterest LinkedIn Tumblr

100 de zile de la învestirea noului guvern. Cineva deja trăiește mai bine. Vă întrebați cine luând în considerație că voi nu vă regăsiți printre ei!? Vă spun în scurt timp.

1. Trăiește mai bine cei care până acum erau șomeri dar ACUM stau în parlament că înaltă parte nu-și găseau de lucru fiind niște incompetenți. Precum Dinu Plângău, Maia Sandu, Andrei Năstase, Chiril Moțpan, Alexandru Slusari și lista poate continua.
2. Trăiește mai bine și mai liniștit Igor Dodon și Zinaida Greceanii care datorită celor din ACUM nu vor mai răspunde deja niciodată pentru banii din BEM furați, pentru trădarea de țară pentru 1 milion $ de la ruși.
3. Trăiește mai bine oamenii lui Dodon ce au fost numiți în funcțiile cheie în țară precum : SIS, PG, CC, CEC, etc.
4. Trăiește mai bine lingăii ce se dădea ani de zile „experți independenți” pe la JTV sau TV8, iar ACUM au funcții în stat, unii din ei chiar lingăi personali în echipa prim-ministrului.
5. Trăiesc mai bine persoanele care până nu de mult era trollul personal a lui Filat si Maia Sandu iar ACUM fiind de(f)utat îl face pe moralistul, presupun că acesta e efectul „ierbii vesele”.

Oare cum traiesc votanții acestora? Fără un metru de drum făcut, fără case care le-ar fi putut primi copii lor, fără cei 600 de lei pe care părinții sau bunicii celor care au votat ACUM nu le vor primi, cum traiesc oamenii care locuiesc în satele fără de medici și nu vor mai beneficia de consultanță gratuită prin intermediul programului Un doctor pentru tine !?

Cum traiesc la general oamenii care vor trebui să întoarcă cele peste 3 miliarde lei deja împrumutate de noua guvernare !?

Andrei Năstase a zis că oamenii pe care îi întâlnește sunt deja mai fericiți, dragă fin de oligarh, mai puțin să stai cu Alaiba în cameră și nu-ți vei face astfel de aluzii absurde, deoarece cei ce fumează iarbă mereu îs fericiți.

Moldovenii ACUM iarăși o vor da în bară, pot să pun chiar și pariu. De această dată o veți da în bară cu primăria, vouă doar vă place să faceți pe voi repetat?

Dar este și o noutate bună: voi veți trăi la anul mai bine, asa a zis expertul în geografie Radu Marian, în limba de stat al Braziliei, care pentru el e spaniola.

sursa: Blogul lui Anatolie

loading...

Comments are closed.