Editoriale

Blogger: Andrei Năstase nu a achitat serviciile unei echipe de consultanți din România pentru că nu a ajuns primar

Pinterest LinkedIn Tumblr

Într-un articol pe blogul său, Eugen Luchianiuc a povestit cum Andrei Năstase își respectă promisiunile și datoriile față de persoanele care îl ajută.

Luchianiuc a mărturisit că s-a întâlnit în România cu o echipă de consultanți cu care a lucrat Năstase în campania pentru alegerile de primar din Chișinău. Aceștia i-au spus că liderul PPDA în ciuda contractelor existente nu dorește să achite pentru servicii, argumentând că nu e terminată treaba începută de aceștia.

Posibil el deja plănuia ceva fluxuri financiare de la Primărie să fie redirecționate spre partid și astfel să înceapă să vină bani din Moldova. El doar, conform spuselor lui, trăiește din alocația pentru copii pe care o plătește statul german al cărui rezident este el și familia lui.” comentează situația Luchianiuc.

Bloggerul afirmă că datorită la așa oameni ca Năstase care eschivează de la achitarea serviciilor, impozitelor țara noastră este una săracă. Năstase este exemplul clasic al unei persoane care nu achită impozitele. „Ba el avea 9 case în declarație ba nu mai are. Ba are bani și posibilitate să meargă prin țară ba nu poate explica de unde totuși are atâția bani or alocația copiilor nu e de mii de euro. Ba este pentru echitatea socială dar totodată nu susține reforma pensiilor de care se folosesc bătrânii, inclusiv mama lui.” mai adaugă Luchianiuc.

În același articol, Eugen Luchianiuc promite că va publica în scurt timp un articol despre șeful stafului electoral al lui Năstase, Alexandru Machedon. Acesta în calitate de șef la Starnet obișnuiește să achite salariile în plic uitând de achitarea impozitelor.

loading...

Comments are closed.