Politic

Blogger către Natalia Morari: Ai uitat când Maia Sandu a zburat cu Filat la Bruxelles cu o cursă charter achitată de Shor?

Pinterest LinkedIn Tumblr

Astăzi portalul de știri tv8.md a publicat o știre de laudă la adresa Maiei Sandu precum că prim-ministra a zburat la Bruxelles cu o cursă regulată (într-un fel dând dovadă de modestie). Însă cei de la TV8, sursă media coordonată de Natalia Morari, au uitat să amintească Maia Sandu (când era ministra Educației în Guvernul Filat) a zburat la Bruxelles cu o cursă chater achitată din banii lui Ilan Shor. Observația a fost făcută de bloggerul Ion Munteanu.

„Se confirmă declarația lui Oleg Voronin despre Natalia Morari: ” „ПОЛИТИЧЕСКАЯ СОСКА” “„Idite v zadnitsu (n.r. duceți-vă în fund)”, Oleg Voronin, fiul fostului președinte al Republicii Moldova. 
Natalia Morari, propagandista care mulți ani la rând a promovat mai mulți trimiși a Kremlin-ului, ACUM a devenit o propagandistă personală a Maiei Sandu, iar TV8 a devenit un instrument de bază în promovarea acesteea”, a scris Ion Munteanu. 

Într-o știre apărută pe portalul propagandistic, cei de la TV8 încearcă să-i creeze o imagine de om de rând Maiei Sandu, dând de înțeles că aceasta nu zboară cu avioane private sau charter. „Numai nu toți sunt niște zombați ca cititorii fideli ai TV8 deoarece cu toții ținem minte despre deplasările Maiei Sandu la braț cu Filat la Doha apoi la Bruxelles unde a zburat într-un avion de tip TC-FIB , care este o cursă charter și tot cu el au revenit în Chișinău! Să nu uităm că aceste zboruri au costat per total, minim 70 de mii de euro. Mă refer la triunghiul Chișinău-Doha-Bruxelles-Chișinău”, a adăugat Munteanu (vedeți dovada mai jos).

loading...

Comments are closed.