Blogger: De ce agenta Natalia Morari resuscitează ANTIFA în toiul campaniei electorale pentru 2019?

corneliu gandrabur, De ce agenta Natalia Morari curăță și resuscitează ANTIFA în toiul campaniei pentru parlamentarele din 2019, grigore petrenco, pavel grigociuc, proteste moldova, veaceslav platon, nastase si maia sandu, tv 8 propaganda, manipulare
 

Ieri seara, la emisiunea Politica de la tv8, post de televiziune întreținut de către Veaceslav Platon, fiind gestionat în prezent de către agenta de influență Natalia Morari, au fost 3 invitați, dintre care unul prin skype: Grigore Petrenco, fost deputat comunist; Pavel Grigorciu de la ANTIFA; și Alexandru Roșca de la ”Casa noastră – Moldova”.

Toate aceste personaje au devenit mai cunoscute în perioada de după 2015, adică din perioada când procurorii au început să cotrobăiască prin treburile lui Vlad Filat și Veaceslav Platon, iar ei au început să organizeze proteste întru apărarea hoților.
 
Deci, fiind prezenți în emisiunea, agenta de influență Natalia Morari i-a prezentat drept victime ale regimului actual, politicieni și activiști asupriți de putere, niște nivinovați luați la ochi de către procurori absolut pentru nimic. Însă, agenta de influență și spălarea creierului Natalia Morari nu a pomenit nimic despre cât de violenți sunt indivizii intervievați de ea, precum nici nu a spus nimic despre munițiile de război descoperite de către forțele de ordine acasă la membrii acestei organizații extremiste ANTIFA (vezi aici și aici). Nimic.
 
Prin urmare, Natalia Morari a organizați ieri o șezătorare de bocit la tv, o victimizare fără precedent a celor dispuși să ardă încă o dată clădirea Parlamentului, a sediului prezidențial și casa Guvernului. Morari a organizat ieri o lingătură LIVE a indivizilor pregătiți să stârnească revolte și dezordini în masă oricând și cu oricine. Dar, de ce Natalia Morari o face tocmai acum, exact în perioada înainte de alegerile parlamentare din 2019?
 
La acest capitol să nu uităm cum Natalia Morari a coordonat direct și a manipulat opinia publică la protestul din aprilie 2009, despre cum a determinat mulțimea să fie violentă în raport cu forțele de ordine alimentând acest îndemn despre o afirmație falsă, precum că poliția a ucis o tânără pe scările Parlamentului. La fel, să nu uităm cum agenta de influență Natalia Morari a coordonat și protestele ”societății civile” din ianuarie 2016 (vezi aici), și pe celelalte, dar și promovările făcute de ea în favoarea ”opoziției anti-oligarnice”.
Să nu uităm nici despre legăturile ei cu Open Dialogul finanțat de Veaceslav Platon și nici despre plimbările la braț cu Maia Sandu și Andrei Nastase la evenimentele acestei organizații obscure.
comisia de ancheta, circumstanțelor de imixtiune în politica internă a Republicii Moldova, a Fundației ”Open Dialog” , începe audierile în această săptămână, andrian candu, maia sandu, ludmila kozlovska, pas, andrei nastase, muktar ablyazov, vecesalv platon, miliardomatul, laundromatul, armanet in donbas, osce,În acest context, ne reamintim că Morari a stat în spatele mai multor istorii neplăcute pentru Moldova, a coordonat proteste și a fost de partea celor îndreptați să facă lucruri rele, iar din acest motiv, deoarece ea se activează mai mult în campaniile electorale, are nevoie acum să arate că organizația extremistă ANTIFA, pe care o susține, nu este așa cum a fost prezentată de putere și că această organizație nu a plănuit nimic ilegal și nici proteste în masă. În opinia agentei de influență Natalia Morari, opinie pe care vrea să o implanteze și în mințile oamenilor care o mai cred, ANTIFA a fost o organizație pașnică și care a protestat la fel de pașnic împotriva lui Plahotniuc.
 
De ce Morari are nevoie de curățirea istoriei și resuscitarea ANTIFA?! Deoarece ea vrea să promoveze noi violențe și noi organizații, dar background-ul legăturilor cu această organizație nu-i permite să resusciteze această mișcare suspectă și nici să propulseze alte grupuri similare în lipsa încrederii din partea oamenilor.
Deci urmează o campanie foarte interesantă și provocări de tot felul, inclusiv marca Natalia Morari și serviciile rusești.
 

Vin alegerile. Vin.

autor: Corneliu Gandrabur, blogger

Total
0
Shares
Total
0
Share