Blogger: Ideea străzilor în sânge promise de Năstase și compania dată peste cap de declarațiile Federicăi Mogherini

platforma da proteste, proteste chisinau, validarea mandatului, federica mogherini moldova, uniunea europeana moldova, pldm proteste
 

Câteva clipe în urmă, live pe unica sursă de informare obiectivă din Moldova – privesc.eu, liderii #neDA și #pas au anunțat lansarea mișcării de rezistență civică – ACUM.

Ca de obicei în astfel de adunări se adună profitori și oameni care luptă pentru idee. Cei din urmă sunt puțini de data asta – Barbăroșie, Munteanu și Țîcu. Ei sunt cei care mai gafează în opțiuni (asta în opinia mea nu neapărat a lor) dar luptă pentru idee și nu pentru putere sau bani.

Lider al mișcării se vrea normal că Năstase. El azi a vorbit despre urmările invalidării sale. A vorbit despre relațiile proaste cu eu și chiar a amenințat că s-a terminat cu sistemul liberalizat de vize. Doar că, cu scurt timp în urmă Mogherini și Hahn au băgat un statement destul de neplăcut dar fără nicio amintire despre schimbarea formatului de relații cu Moldova și fără a aminti despre acordul de asociere sau regimul de vize. Probabil a venit telegrama din SUA când în .eu se dormea. Mai e o chestie. Citiți și voi ultimul paragraf din acest statement. Dacă înțelegeți ce tre să facă PD și Plaha dați-mi de știre și mie ?

Un altă partea a mișcării este Viorel Cibotaru, locțiitorul lui Filat în fruntea PLDM. Omul care era de treabă cândva dar de când a vărsat usatîi rahat peste PLDM s-a schimbat. Chiar și ultima oară când ne-am văzut a arătat spre nas. Probabil îi miroase de atunci când trece pe lângă sediu. Dar asta ar fi juma de problemă. În ultimul comunicat al PLDM este prezentă fraza ”Mulți dintre noi avem strada în sânge!”. Chiar aș vrea să explice PLDM ce înseamnă ”strada în sânge”. Poate la Pădurea Domnească s-au referit cumva?

Un alt participant pe care aș vrea să îl pomenesc este fostul șef de cabinet a lui Dorin Chirtoacă – Lilian Carp. Eu v-am spus încă înainte ca Năstase să fie invalidat despre faptul că acest Carp este în echipa lui Năstase pentru formarea cabinetului. Iată-l azi la conferință, fugarul liberast:

Mai încolo probabil voi mai reveni cu o însemnare despre acum și alegerea numelui. Ne auzim. Aveți grijă de voi!

Sursa: luchianiuc.com

Total
0
Shares
Total
0
Share