Editoriale

Blogger: Întorcând datoria lui Andrei Năstase, Maia Sandu și-a îngropat cariera politică

Pinterest LinkedIn Tumblr

Bloggerul Eugen Luchianiuc a comentat alianța dintre PAS și Platforma DA referindu-se la alegerile locale noi care vor avea loc la data de 20 mai în capitală. Într-un articol, Luchianiuc a comparat situația din alianță cu vestita baladă, Monastirea Argeșului unde Andrei Năstase are rolul lui Manoli, iar Maia Sandu e asemănată cu Ana.

„Ieri Maia Sandu s-a adus în jertvă în campania pentru locale a liderului #neDA – Andrei Năstase. Asta deși, tot ieri, la un post TV furnizor de amante, a declarat că Năstase a intrat nu tocmai elegant în campania electorală.

andrei nastase primarie, maia sandu sustine nastase, pas si paltforma da aliantaDe ce a făcut-o Maia?

1. Pentru că este datoarea lui Andrei din campania pentru prezidențiale? Nu cred.
2. Pentru că este sigură că nu va câștiga? Tot nu cred. În comparație cu Andrei, ea chiar ar fi avut șanse să câștige.

Câteva idei ce va fi cu Maia:

1. Orice partid normal trebuie să participe în alegeri. Am scris asta. Cazul #neDA de neparticipare în campania prezidențială este demonstrativ cred eu.
2. Maia acum e pe trend negativ. Chiar dacă sondajele de-a oaia o arată sus ea merge încet dar sigur în jos. Alegerile îl vor mai ridica un pic pe Năstase. Dar tot din contul alegătorilor ei.
3. Partidul e într-o mare ”bortă”. Au plecat majoritatea oamenilor sănătoși la cap care-i mai puteau sugera. A rămas doar cu ”deștepții” alde perciun (care e un fute-vânt și mi-i dator cu 1000 de euro), cu popșoi (care e deștept doar la turnat apă-n piuă) și cu trișorul grosu.

Și încă o idee, Maia Sandu, un nou ”Iurie Leancă”.

Țineți minte când a ieșit Iurie Leancă din PLDM. Ce euforie era, ce bucurie pe facebook-uri că în sfârșit avem pe cine vota și cu cine merge în Europa. Paginile lui Leancă nou-create aduceau pe zi câte 2-3 mii de like-uri.

Și unde a ajuns acum Leancă? Asta inclusiv din cauza faptului că a considerat funcția de Primar General una nedemnă de el. Fix așa cum face Maia Sandu acum.

Și ultima ce vroiam să vă scriu, adică să vă arăt. Uitați-vă atent la privirea misoginului machedon în adresa Maiei Sandu. Ăsta, directorul Stârnet, o urăște. Să vedeți de exemplu ce scrie colegul lui sergiu sâtnic pe facebook. El tot a scris urât despre ea în 2016 dar foarte repede a șters:”

maia sandu sustine pe nastase, maia sandu platforma da, candidat comun, candidat unic, alegeri locale chisinau

loading...

Comments are closed.