Editoriale

Blogger: Oamenii fideli ai PLDM-ului și finanțați de Soros, se dau jurnaliști în presa internațională

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ieri, în presa internațională a apărut un articol despre situația politică din Moldova, semnat de către  Mitchell A. Orenstein și moldoveanca Ecaterina Locoman. Probabil ne-am obișnuit cu toții deja cu astfel de blogguri, ce apar de fiecare dată când cei din PAScuDA calcă strâmb și au nevoie să îndrepte ochii și urechile la un alt subiect.

Să o cunoaștem pe  Ecaterina Locoman, care în presă este prezentată doar ca lector la Universitatea Rutgers din New York, SUA, dar nu se spune nimic despre fanatismul față de stejar și guvernul Filat. Din 2007 și până în anul 2015, Ecaterina Locoman a activat la Radio Europa Liberă, una din sursele mediatice a lui Filat. Acolo semnase mai multe articole printre care unul pe 27 septembrie 2015.

Nu e cea mai frumoasă formă de exprimare din partea mea, dar o ”lingătură mai adâncă” Guvernului Filat și în cazul dat doamnei Nataliei Gherman, nu cred că a mai făcut-o cineva vreodată. Locoman scria despre succesele guvernului și despre ”raiul” din Moldova, care mai apoi se adeverea a fi cea mai mare crimă împotriva poporului basarabian după expulzările din perioada sovietică.
dadadada

Dar viața ”profesională și politică” a celor din PLDM cu Ecaterina Locoman nu se limitează doar aici, dar și la faptul că Fundația Soros se regăsește printre finanțatorii lucrărilor acesteia, nu doar finanțatorii mai multor deputați PAS, anterior scule pldm-iste.
Screenshot_3

Dar presupun că mass-media din Moldova și clovnii lui Petru Macovei de la Stop Fals iarăși vor cataloga acest lucru doar ca o singură coincidență, fiind și ei un instrument util finanțat de Soros.

Autor: Anatolie Chirilov

loading...

Comments are closed.