Editoriale

Blogger: Oare judecătoarea Domnica Manole a primit invitație la recepția organizată de Ambasada Franței la Chișinău?!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Astazi Ambasada Frantei la Chisinau a organizat o receptie, iar pe lista invitatilor sunt mai multi oficiali, precum si alti invitati speciale. Din cate inteleg, receptia de astazi este un fel de inaugurare a noului sediu oficial al Ambasadei, care de maine o sa-si deschida usile pe str. Bucuresti 106 (vezi aici).

Dupa cate stiti, francezii au fost fortati sa-si mute Ambasada dupa ce stimata doamna judecator Domnica Manole a obligat autoritatile locale sa autorizeze o cladire cu multe etaje chiar in spatele sediului Ambasadei Franceze la Chisinau, ceea ce, de fapt, nu este permis de anumite reglementari nationale si internationale.

Domnica Manole a primit invitație la recepția organizată de Ambasada Franței la Chișinău, presa independenta, presa din moldova, presa libera, libertatea presei, api, asociatia presei din moldova, mass media, presa chisinau

In acest context, sunt extrem de curios daca dna judecator a fost invitata la receptia de mutare a sediului. Nu de alta, dar ar fi fost amuzant, mai ales ca dnei acum este deja activista civica si luata sub aripa binomului #PAScuDA. Deci „merita” o invitatie in calitate de francofona si de activista ?

autor: Corneliu Gandrabur

loading...

Comments are closed.