Politic

Blogger: S-a găsit Năstase. E în șîp // Chișinăul a scăpat, totuși, de al doilea Chirtoacă

Pinterest LinkedIn Tumblr

Andrei Năstase nu a ieșit în fața presei după ce au fost publicate rezultatele preliminare ale alegerilor. Nici astăzi acesta nu a avut vreo reacție referitoare la scrutin, amânând de două ori Conferințele de Presă anunțate anterior. Bloggerul Eugen Luchianiuc ia în derâdere situația.

După ce mai multe instituții media au scris despre „dispariția misterioasă” a domnului Andrei Năstase, candidat din partea Blocului ACUM la funcția de primar al municipiului Chișinău, Bloggerul Eugen Luchianiuc, pe o notă ironică a publicat un articol de blog în care spune „că toți îl caută pe Năstase. Inclusiv Ion Ceban. Unii cred că a zburat în Frankfurt, alții nu mai știu unde. Tot ok, el e în șîp. De azi noaptea. Nu-l pot opri nimeni, inclusiv familia. Cu părere de rău.”

 

Asta îi amintește bloggerului de ex-Primarul Capitalei, Dorin Chirtoacă.
Omul care dacă intra în pahar nu ieșea de acolo și putea să se urineze pe el pe la petreceri.” îl descrie Luchianiuc pe fostul edil al Chișinăului.

Nu-mi va fi dor deloc de politicianul Năstase. Hai noroc și numai bine și un MAI fără Năstase!” conchide Eugen Luchianiuc.
Amintim că după ce a fost învins în Turul II al alegerilor locale generale, de către socialistul Ion Ceban, Andrei Năstase a dispărut imediat după ce au fost anunțate rezultatele preliminare ale scrutinului. Acesta a refuzat să vorbească în fața presei și nici la telefon nu răspunde. Ion Ceban a declarat că Năstase nu a găsit de cuviință nici măcar să-l felicite.
Între timp, pe pagina Platformei Demnitate de Adevăr a fost publicat un anunț potrivit căruia liderul formațiunii Andrei Năstase va susține o conferință de presă abia marți, la ora 09:00.

loading...

Comments are closed.