Blogul lui Alaiba. Cine sunt mârlanii din Moldova? Sau cum membrii PAS au făcut exact ca PSRM

dumitru alaiba, blocul acum, fractiunea pas, partidul paltforma da, destramarea blocului acum

Ipocrizia politică a devenit deja un trend în Moldova. Așa că nu e cazul să credeți că cei din ACUM au ajuns în fotoliile lor de miniștri ilegali, fără de a fi niște ipocriți.

Hai să ne aducem aminte de un articol semnat de troll-ul PLDM, ce ACUM s-a autodeclarat șef pe comisia care va răspunde de miliardul furat, despre care anterior ne spunea și ne dădea asigurări că acești bani nu se fură.
 
Articolul sună în felul următor : „La ce e gata Igor Dodon, doar să devină președinte”.
Iar în introducerea „operei de artă” el l-a citat pe Iohannis ce spunea că : ”Decât să fii un mârlan, mai bine pierd”. După care troll-ul lui Filat spune că „Dodon este mai mult ca ok să fie mârlan, doar ca să câștige”.
 
Mârlanul își cântă numele, deoarece cei din ACUM au făcut tot posibilul să ajungă la putere precum a făcut-o și scula lui Kozak în 2016. Aceștea ACUM au ajuns chiar și să se pupe-n gingii cu mârlanul de Dodon. Au încălcat toate angajamentele și promisiunele făcute de ei, au uzurpat puterea în stat și în cele din urmă au pus țara pe tavă lui Kozak, doar pentru a ajunge la putere.
 
Să vedem dacă acest troll va șterge acest articol precum l-a șters pe cel în care ne asigura că de la BEM nu se fură, sau precum a făcut-o Dodon cu postarea în care recunoștea că data limită a formării unii coaliții e de 7 iunie.
 
Băi impotentule, cine sunt ACUM mârlani ?! Răspunsul se ascunde în întrebare.
cu BEM va fi totul bine, Dumitru Alaiba despre BEM, Banca de Economii din Moldova, BEM, furtul miliardului, unde-i miliardul, Vlad Filat, Veaceslav Platon, furtul din sistemul bancar, PAS, deputat PAS, fractiunea PAS, Maia Sandu, CINE ESTE dUMITRU aLAIBA
Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share