Social

BOP – Doar 0,2 % din moldoveni cred în sondaje!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Astăzi Barometrul Opiniei Publice a publicat un nou sondaj în care a încercat să prezinte opinia unui simplu cetățean referitor la situația social-politică din țară.

În cadrul sondajului dat, cetățenilor le-au fost acordate mai multe întrebări, una dintre acestea fiind „Care este cea mai importantă sursă pentru informarea dumneavoastră?” Din datele sondajului reiese că cea mai populară și cea mai frecvent utilizată sursă de către cetățenii Republicii Moldova, este televiziunea. Pe următoarele poziții se situiază internetul, radioul, vecinii, prietenii, ziarele. Pe ultimul loc în acest sondaj s-au situat… sondajele de opinii.

Deci oamenii chiar dacă participă într-un sondaj, cred în ultimul rând în acestea. În jur de 0.2% din cetățenii chestionați au răspuns că principala lor sursă de informare este sondajul de opinie.

Amintim că sondajul prezentat astăzi de către Barometrul de Opinii Publice este suspectat de trucaj. Motivul este unul foarte simplu, datele din mai multe tabele prezentate nu coincid cu suma de 100% cum ar fi fost normal să fie.

loading...

Comments are closed.