Alte știri

Bordelul cu roboți din Japonia, ultima modă în materie de servicii sexuale. Clienții vor să fie satisfăcuți de mai mulți parteneri

Pinterest LinkedIn Tumblr

În Japonia a fost deschis un bordel în care fanteziile sexuale ale clienților sunt satisfăcute de…roboți. Cum această piață futuristă este în continuă creștere, administratorii casei de toleranță au cumpărat și roboți sexuali masculini pentru cei care vor să-și satisfacă plăcerile în grup.

Sergi Prieto, directorul stabilimentului, vrea să le ofere clienților posibilitatea de a-și îndeplini „cele mai sălbatice fantezii”, așa că a lansat bordelul LumiDolls în orașul japonez Nagoya, scrie Mirror. Astfel de case de toleranță au fost deschise și în Rusia, Spania și Italia. Trei ore de plăcere cu păpușile sexuale asiatice costă 36000 de yeni japonezi (aproape 1.400 de lei), în vreme ce o „ședință” de o oră costă 13000 de yeni japonezi (aproape 500 de lei).

„Pentru prima oară, păpușile Lumidolls sunt în Nagoya! Este primul bordel cu păpuși sexuale extrem de apropiate de realitate. Sexul viitorului poate fi experimentat chiar acum”, este anunțul prin care bordelul cu păpuși sexuale vrea să-și atragă clienții. Clienții pot alege de asemenea îmbrăcămintea pe care o să poarte păpușile – fie că este vorba despre lenjerie obișnuită, de uniformă de școlăriță, echipament de sală de fitness sau haine de „femeie de afaceri”.

De asemenea, administratorii bordelului spun că au achiziționat și păpuși sexuale masculine.

„Am oferit servicii unor clienți care au cerut să se întâlnească în același timp cu păpuși masculine și feminine. Probabil sunt bisexuali sau heterosexuali care vor să aibă experiențe sexuale, fără să interacționeze cu o persoană în carne și oase”

Odată cu dezvoltarea tehnologiei, roboții sexuali își vor putea diversifica serviciile, sunt de părere reprezentanții bordelului.

„Pe piață există păpuși sexuale care au inteligență artificală și expresii faciale. Pentru moment, nu intenționăm să le introducem în bordelurile noastre din cauza prețului ridicat și a nivelului scăzut de realism. Aceste funcții au nevoie de îmbunătățiri”, a spus directorul bordelului.

sursa: libertatea.ro

 

loading...

Comments are closed.