BREAKING NEWS // Comitetul Executiv al PSRM a inițiat procedurile de sancționare împotriva lui Bolea Vasile și Suhodoliskii Alexandr

Astăzi, Comitetul Executiv al Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM) a emis o declarație prin care se solicită excluderea deputaților Bolea Vasile și Suhodoliskii Alexandr din PSRM și fracțiunea Blocului Comuniștilor și Socialiștilor (BCS) din Parlamentul Republicii Moldova. Această decizie vine ca urmare a comportamentului sfidător și acțiunilor care contravin intereselor și pozițiilor partidului manifestate de cei doi deputați în ultimele luni.

Comitetul Executiv al PSRM a menționat că Bolea Vasile și Suhodoliskii Alexandr au desfășurat activități incompatibile cu viziunile și pozițiile partidului, ignorând continuu interesele partinice. În consecință, au fost inițiate mecanisme interne de sancționare, iar ambii deputați au fost notificați cu privire la necesitatea de a se conforma alinierii cu partidul.

Ca rezultat al neglijării repetate a intereselor partinice, Comitetul Executiv al PSRM a solicitat Fracțiunii BECS din Parlamentul Republicii Moldova excluderea din componența acesteia a deputaților Bolea Vasile și Suhodoliskii Alexandr, precum și revocarea tuturor funcțiilor pe care aceștia le dețin în cadrul fracțiunii.

În plus, Comitetul Executiv al PSRM a cerut Consiliului Republican al partidului să excludă din rândurile PSRM pe Bolea Vasile și Suhodoliskii Alexandr.

În declarația oficială, PSRM a transmis un apel către cei doi deputați, solicitându-le să renunțe la mandatele de deputat obținute în urma candidării pe listele BCS. Acest demers este considerat necesar pentru a asigura conformitatea cu pozițiile și interesele partidului.

Decizia Comitetului Executiv al PSRM reprezintă un pas important în menținerea disciplinei de partid și în asigurarea coerenței politice în cadrul fracțiunii BCS.

Potrivit unor surse, Bolea și Suhodoliskii au plecat ieri în direcția Israel.

Total
0
Shares
Total
0
Share