Alte știri

BREAKING NEWS // Consilierul pe comunicare al premierului Ion Chicu a demisionat

Pinterest LinkedIn Tumblr

Consilierul pe comunicare al premierului Ion Chicu a demisionat. Informația a fost confirmată pentru Ziarul NAȚIONAL chiar de către Vitalie Dragancea.

„De data aceasta am plecat”, ne-a spus Dragancea.

Întrebat dacă demisia sa are legătură cu postările de pe Facebook ale premierului și cu ștergerea paginii lui Ion Chicu, fostul consilier pe comunicare a sugerat că pagina ar fi „ascunsă temporar”.

„Nu cred că e ștearsă (pagina de Facebook a premierului n.r.). Poate fi ascunsă temporar. Nu stiu, vedem. Guvernarea nu se face pe Facebook”, ne-a mai spus Dragancea.

Vitalie Dragancea a afirmat că „a obosit”, atunci când l-am întrebat de ce a demisionat.

„Trebuie cineva mai energic, ca să vă împiedice pe voi să măcinați societatea asta obosită și dezbinată. Radicalismul nu e soluție pentru nimic bun, în special pentru ceea ce încerci să te bați. Pentru unire trebuie să poți uni mai întâi oamenii de aici în jurul ideii. Fără asta nu va fi niciun progres”, ne-a explicat Vitalie Dragancea.

De menționat că premierul Ion Chicu a fost aspru criticat pentru postările sale la adresa opoziției. Acesta a criticat și europarlamentari și a vorbit urât și despre România sau politicieni din R. Moldova. Ion Chicu a spus că el își scrie postările de pe Facebook.

loading...

Comments are closed.