BREAKING NEWS // Moldovenii cu pașaport biometric nu sunt admiși în Italia

Reprezentații Ambasadei R. Moldova în Italia precizează printr-o notă informativă actualizată, emisă la 4 august, că cetățenii moldoveni care dețin doar pașaport biometric nu pot intra în Italia în scopuri turistice, vizite la rude sau prieteni, iar cetățenii moldoveni care dețin permis de ședere pot intra în Italia doar dacă în ultimele 14 zile nu au tranzitat R. Moldova, transmite Telegraph.md, cu referire la Ziarul de Gardă

Totodată, reprezentanții ambasadei R. Moldova în Italia menționează că cetățenii R. Moldova cu dublă cetățenie, română sau bulgară, pot intra în Italia, dacă în ultimele 14 zile nu au vizitat R. Moldova, în condițiile în care vor respecta regimul de autoizolare pentru 14 zile.

Nota informativă emisă de Ambasada R. Moldova în Italia:

La 1 august, Italia a prelungit restricțiile de intrare pe teritoriul țării pentru persoanele care vin din Republica Moldova. Printr-o ordonanță a Ministerului Sănătății de la Roma din 30 iulie, restricțiile existente au fost extinse până la data de 8 august.

În Italia starea de urgență a fost prelungită până pe data de 15 octombrie. O decizie în acest sens a fost aprobată miercuri, 29 iulie, de către Parlamnetul italian pentru a facilita luarea deciziilor de către Guvern în lupta împotriva pandemiei de COVID-19.

Citește și: Agenția Navală: Deflagrația din Beirut NU a avut loc din cauza unei nave sub Pavilionul Republicii Moldova

Total
0
Shares
Total
0
Share