Politic

BREAKING NEWS // Procurorii ar fi descins la medicii care au prescris tratamentul pentru fiul lui Igor Dodon

Pinterest LinkedIn Tumblr

Procurorii ar fi descins cu interogatoriu și ridicarea arhivei la medicii, care au prescris un tratament pentru fiul lui Igor Dodon. Informația a fost publicată de către fostul șef de stat, el acuzând că aceste acțiuni au fost la indicația președintelui Maia Sandu.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

”Nimic sfânt, nici bun simț, că de respectarea legii nici nu miroase.

La indicația Maiei Sandu și a Veronicăi Dragalin, ieri, 25 ianuarie, procurorii au descins cu interogatoriu și ridicarea arhivei la medicii, care au prescris tratament feciorului meu. Ore în șir i-au terorizat, au făcut presiuni și i-au amenințat cu dosare și testul la poligraf. Au lăsat în urma lor lacrimi ale medicilor și altor cadre medicale, speriate de comportamentul abuziv al procurorilor.

Domnișoarei Dragalin nu-i ajunge hârtie, nu au oameni să se ocupe de furtul miliardului, landromat și altele dosare importante, în schimb au timp și forțe pentru a pune procurorii de buzunar să-și bată joc de familia mea, de medici, doar pentru că au stabilit diagnoza și au prescris tratamente.

Mai multe detalii, astăzi, la 19:00, în direct la N4, cu Gheorghe Gonța”, a declarat Dodon.

Amintim că fostul șef de stat, Igor Dodon, poate părăsi țara. O decizie în acest sens a fost luată de magistrații de la CSJ. Dodon va pleca în perioada 28 ianuarie – 5 februarie pentru a-l însoți pe cel mai mic copil al său la un tratament de reabilitare.

Menționăm că Procuratura Anticorupție comunică doar cu presa afiliată PAS, iar pentru a oferi o reacție la declarația lui Igor Dodon trebuie să obțină o acreditare de la redacția telegraph.md

loading...

Comments are closed.