BREAKING NEWS // Un membru al CSM-lui reformat de PAS este cercetat penal pentru corupție

Iulian Muntean, membrul proaspăt numit la CSM-ul reformat de PAS, fiind delegat de Parlament, este învinuit într-un dosar de corupție, informează realitatea.md

Cazul este unul răsunător, din anul 2018, când mai mulți angajați ai Academiei de Studii Economice (ASEM) au fost reținut pentru că ar fi luat mită.

Într-un răspuns remis redacției Realitatea, Procuratura Anticorupție informează că pe 5 iunie 2018, la domiciliul și în automobilul lui Iulian Muntean, a fost efectuate percheziții. Pe 3 septembrie 2018, fiind lector la Academia de Studii Economice, de comun cu alte persoane, ar fi evaluat studenți cu note mari la mai multe discipline și ar fi primit în schimb mijloace financiare.

„Hotărâre în privința învinuitului Iulian Munteanu, la moment nu este adoptată. Cauza penală în care Iulian Munteanu are calitatea de învinuit, se află în exercitarea organului de urmărire penală al Centrului Național Anticorupție, iar urmărirea penală este în desfășurare”, a informat Procuratura Anticorupție.

Totodată, reprezentanții CNA au spus că vor reveni cu detalii despre acest dosar.

Citiți continuarea pe realitatea.md

Total
0
Shares
Total
0
Share