Alte știri

Britney Spears îşi asigură fanii că se simte bine, pe fondul unor preocupări legate de sănătatea sa mintală

Pinterest LinkedIn Tumblr

Starul pop Britney Spears a încercat să-şi liniştească fanii preocupaţi de sănătatea ei mintală, mărturisind pe social media că „nu a fost niciodată mai fericită”, informează Reuters.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Spears, în vârstă de 38 de ani, ale cărei afaceri şi viaţă personală se află sub controlul tatălui ei din 2008, a postat un videoclip pe Instagram comentând pe marginea relatările persistente potrivit cărora nu s-ar simţi bine.

„Ştiu că au fost o mulţime de comentarii şi mulţi oameni spun diverse lucruri despre mine, dar eu voiam doar să vă anunţ că sunt bine”, a precizat cântăreaţa în filmuleţul postat luni.

„Nu am fost niciodată mai fericită”, a adăugat ea.

Un grup mic, dar vocal de fani a lansat campania #FreeBritney, care urmăreşte să pună capăt tutelei legale a tătălui vedetei instituită după ce Spears a suferit o cădere psihică în urmă cu 12 ani.

Ei cred că interpreta hitului „Womanizer” este ţinută prizonieră în propria casă din Los Angeles şi trimite mesaje criptate prin intermediul conturilor ei de pe reţelele de socializare în care imploră să fie eliberată, postări care constau de obicei din selfie-uri sau momente de dans.

Alţi fani şi-au exprimat îngrijorarea în legătură cu publicarea în mod repetat pe Instagram a aceloraşi fotografii, aparent făcute cu ani în urmă.

Spears a revenit la cariera pop după episodul de tulburare psihică, însă a intrat pentru scurt timp într-o unitate de îngrijire psihiatrică anul trecut şi nu a mai cântat în public din octombrie 2018.

Sursa: Agerpres

Citește și: Cum arată Britney Spears la 38 de ani. Imagini inedite cu cântăreața la plajă

loading...

Comments are closed.