Social

BUIUCANI // Un minor de doi ani a fost transportat la spital, după ce a căzut de la etajul trei al unui bloc de locuit

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un minor de 2 ani a fost preluat de un echipaj medical și transportat la spital pentru îngrijiri, după ce a căzut de la înălțime.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Polițiștii au fost sesizați în jurul orei 09:30 despre faptul că un minor a căzut de la etajul 3 al unui bloc de locuit amplasat în sectorul Buiucani al capitalei.

La fața locului imediat s-a deplasat un echipaj BPRO, grupa operativă și un echipaj medical. Copilul, împreună cu mama de 28 de ani, imediat a fost preluat de medici și transportat la spital pentru îngrijiri medicale.
În cadrul cercetărilor polițiștii au stabilit că minorul a căzut de la geamul apartamentului situat la etajul 3.

Preliminar, micuțul se afla în cameră, iar mama a mers pentru câteva clipe la bucătărie, timp în care acesta a urcat pe geam și sprijinindu-se de plasă a căzut în gol.

Pe cazul dat a fost inițiată o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Inspectoratul General al Poliției vine repetat cu un apel către părinți să manifeste prudență sporită, pentru că odată cu încălzirea timpului lăsăm geamurile deschise. Asigurați-vă că micuții nu au acces la geam, montați dispozitive speciale pentru blocarea geamurilor și nu lăsați copiii nici pentru un moment fără supraveghere.

loading...

Comments are closed.