CA avertizează despre termenul limită pentru furnizorii de televiziune pot aplica pentru 3 sloturi în multiplexul național A

 

Furnizorii de servicii media de televiziune, aflați în jurisdicția Republicii Moldova, mai au o săptămână în care pot depune dosarele pentru concursul de acordare a dreptului de utilizare a unuia din cele 3 sloturi disponibile din multiplexul național A.

Data limită pentru depunerea actelor este luni, 29 aprilie 2024.

Consiliul Audiovizualului (CA) a anunțat lansarea concursului pentru acordarea dreptului de utilizare a 3 sloturi din multiplexul național A, în data de 27 martie, anul curent.

Decizia va intra în vigoare în momentul publicării în Monitorul Oficial.

Furnizorii de servicii media aflați în jurisdicția Republicii Moldova vor depune dosarele de participare timp de 30 de zile din data publicării anunțului în Monitor, la sediul CA, prin poștă sau prin e-mail la adresa office@consiliuaudiovizual.md

Raza de acoperire a multiplexului, conform Ministerului Dezvoltării Economice și digitalizării al Republicii Moldova, este de 99% din teritoriul Republicii Moldova.

Parametrii tehnici, criteriile de evaluare a dosarelor și lista actelor necesare pentru participarea la concurs pot fi găsite în anexă.

Total
0
Shares
Total
0
Share