Cadavru ascuns 30 de ani într-o pivniţă, găsit în timpul renovării unui conac din Paris

Autorităţile franceze au deschis o anchetă pentru omor după ce cadavrul unui bărbat a fost găsit într-un subsol în timpul renovărilor unui conac parizian care s-a vândut cu pentru 35,1 milioane de euro, scrie CNN, citat de Digi24

Proprietatea, situată în exclusivistul District 7 din centrul Parisului, are un conac, o curte interioară şi o gradină privată.

Luxoasa clădire s-a vândut pentru 35,1 milioane de euro în luna ianuarie, iar noii proprietari au angajat o firmă să o renoveze.

Însă muncitorii au găsit în subsol cadavrul unui bărbat, cu urme de tăieturi, care zăcea acolo de aproximativ trei decenii. Lucrările au fost suspendate, iar autoritățile au deschis o anchetă pentru omor.

Bruno Picard, avocatul responsabil de licitaţia casei, a declarat pentru CNN: „L-au găsit într-un loc care nu a fost vizitat nici de executorul judecătoresc care a făcut raportul, nici de altcineva. Nimeni nu a vizitat pivniţa”.

Citește și: ȘOCANT // Cadavrul unui bărbat a fost descoperit într-un automobil parcat de patru zile pe o stradă din sectorul Botanica

Total
0
Shares
Total
0
Share