Social

Călătoria cu trenul de la Chișinău spre Iași se ieftinește! Trenul va circula nu de 2 ori dar de 3 ori pe săptămână

Pinterest LinkedIn Tumblr

Călătoria cu trenul de la Chișinău spre Iași a devenit mai ieftină. Anunțul a fost făcut de conducerea Căilor Ferate din Moldova printr-un comunicat de presă emis în această după amiază. A doua parte a anunțului spune că trenul va circula de trei ori pe săptămână în loc de două, cum era până acum.

Începând cu 24 august, cei care vor opta pentru o călătorie cu trenul la Iași, vor scoate din buzunar mai puțini bani pentru bilet. Astfel, tichetul pentru clasa a treia de confort va costa doar 90 de lei, cu 42 de lei mai puțin decât până acum. De reduceri se vor putea bucura și pasagerii care vor alege clasa a doua, care vor plăti 100 de lei, în loc de 148. Cei care-și vor dori o călătorie în clasa de confort sporit vor achita doar 130 de lei. Pe cursa Chișinău – Socola (Iași) circulă o garnitură modernizată, dotată cu aer condiționat și wi-fi gratuit.

Și asta nu e tot! Î.S. „Calea Ferată din Moldova” anunță că trenul de pe această cursă va circula de trei ori pe săptămână, în loc de două cum a fost până acum. Astfel, pasagerii vor putea ajunge la Iași și retur, în zilele de vineri, sâmbătă și duminică. Garnitura va porni  din Gara Chișinău la ora 06:16 și va ajunge în stația Socola la ora 10:15. Returul se va face la ora 17:42, cu sosire la 21:36. Mai mult, și timpul de călătorie a fost redus cu 20 minute. De asemenea, trenul de pe această cursă va circula, suplimentar, pe data de 27 august.

Totodată, doritorii de a circula cu trenul pot cumpără bilete și on-line pe site-ul cfm.md la rubica bilet on-line.

loading...

Comments are closed.