Alte știri

Călătorii care trec prin Aeroportul de la Chișinău vor avea acces gratuit la o bibliotecă digitală

Pinterest LinkedIn Tumblr

Pasagerii care își încep călătoria pe aeroportul din Chișinău de acum au acces la o bibliotecă digitală gratuită. Este vorba despre o inițiativă Avia Invest, scriea Realitatea.

„Vești bune pentru toți călătorii aeroportului Chișinău, iubitori de literatură! Acum puteți descărca și asculta cartea audio preferată chiar și la Aeroportul Internațional Chișinău! Începând cu anul 2019, pasagerii Aeroportului Internațional Chișinău pot accesa și cărțile audio. O carte vă va ține captivi și nici nu veți observa cum vor trece orele petrecute în zbor”, a scris pe facebook Petru Jardan, directorul Avia Invest.
 
Fiind conectaţi la reţeaua de Wi-Fi a aeroportului, pasagerii pot descărca aplicaţia Bookmate. Astfel, au acces gratuit la peste 850 mii cele mai bune cărţi din categoria detective, biografie şi literatură clasică. Acestea sunt disponibile pentru lectură în 12 limbi, timp de trei zile.
Călătorii care trec prin Aeroportul de la Chișinău vor avea acces gratuit la o bibliotecă digitală, lectura in transport public, cartii bune in limba romana, air moldova, 
loading...

Comments are closed.