Social

Campania „O nouă viață” a împlinit doi ani de când a fost lansată de Fundația lui Vlad Plahotniuc „Edelweiss”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Luna aceasta, campania „O nouă viață” împlinește doi ani de când a fost lansată, la Maternitatea Institutului Mamei și Copilului din Chișinău. De atunci, Fundația lui Vlad Plahotniuc „Edelweiss” și-a extins campania în 24 de maternități, din toată țara.

Fiecare dintre aceste cutii a fost o mână de ajutor pentru o tânără familie și o bucurie pentru noi că le putem fi alături la începutul acestui drum. Maternitatea din Cantemir este unul dintre locurile, pline de fericire, în care Edelweiss a spus „Bun venit pe lume!”, din toată inima, tuturor bebelușilor.

“Faptul că ne sunt oferite gratuit aceste cutii ne eliberează de anumite griji şi preocupări. Este foarte frumos gestul Fundaţiei. Vă mulţumesc”, a spus una dintre mame.

Emoţiile nu le cuprind doar pe mamele care primesc darul Edelweiss, ci şi pe membrii Fundaţiei, care îl oferă. Deşi a trecut multă vreme de când a fost lansată campania şi au fost oferite aproximativ 17.000 de cutii până acum, fiecare întâlnire cu părinţii şi bebeluşii lor este specială.

“Ne bucurăm tare mult atunci când suntem întâmpinaţi cu zâmbete şi emoţii, iar mamele ne mărturisesc că sperau şi îşi doreau să ajungem şi la ele”, a spus Lidia Cucoş, director executiv al Fundaţiei “Edelweiss”.

Fundaţia lui Vlad Plahotniuc a pregătit şi alte surprize pentru părinţi. La sfârşitul lunii iunie, a lansat un concurs prin care beneficiarii campaniei “O nouă viaţă” pot câştiga un loc de joacă, amenajat chiar în camera celor mici. Pentru a se înscrie în competiţie, mămicile trebuie să facă o fotografie cu familia şi ursuleţul Edelweiss, găsit în cutia cadou. Fotografia trebuie postată pe o reţea de socializare, Facebook sau Odnoklassniki, cu etichetă către pagina Fundaţiei lui Vlad Plahotniuc “Edelweiss” – @VladPlahotniucFoundation. Concursul de desfăşoară până pe 15 septembrie 2018, iar câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi.

pdm, Fundația lui Vlad Plahotniuc „Edelweiss”, campania o noua viata

loading...

Comments are closed.