Campanie MAD-Aid: „Împreună facem schimbarea! Donează pentru renovarea secțiilor de spital”

 

MAD-Aid a lansat campania națională de colectare de fonduri „Împreună facem schimbarea! Donează pentru renovarea secțiilor de spital” în contextul celebrării Zilei Mondiale a Sănătății, marcată anual pe 7 aprilie și are ca scop mobilizarea comunității pentru a sprijini renovarea și modernizarea a 2 secții de spital „Secția Chirurgie Septică” și „Secția Neurochirurgie” din cadrul Institutului Mamei și Copilului din Republica Moldova.

Această inițiativă vine ca o continuitatea a Proiectului „O nouă viață” implementat de MAD-Aid, care în decurs de 6 luni au reparat Secția Chirurgie Nou-Născuți din cadrul IMC și este parte a eforturilor constante de a sprijini și îmbunătăți infrastructura medicală și accesul la îngrijiri de calitate pentru toți pacienții, în special pentru copiii aflați în situații critice de sănătate.

„Suntem încântați să lansăm această campanie atât la nivel național, cât și internațional. Scopul nostru este să strângem resursele necesare pentru a aduce Institutul Mamei și Copilului la standarde moderne și europene, oferind astfel un mediu sigur și eficient pentru tratamentul copiilor cu afecțiuni grave. Avem nevoie de susținerea și implicarea tuturor pentru a face o schimbare reală în calitatea serviciilor medicale oferite în spitalele din țara noastră”, a declarat Victoria Dunford, fondatoarea MAD-Aid.

Campania „Împreună facem schimbarea! Donează pentru renovarea secțiilor de spital” se desfășoară pe parcursul a 30 zile, începând cu 7 aprilie când se marchează Ziua Mondială a Sănătății și implica activități de strângere de fonduri, colaborări cu parteneri naționali și internaționali pentru a asigura succesul proiectului. Fondurile colectate vor fi direcționate către renovarea și modernizarea a 2 secții de spital, îmbunătățind astfel condițiile de tratament și îngrijire pentru pacienți.

„Suntem ferm convinși că prin unirea eforturilor și mobilizarea resurselor putem face o schimbare reală în viața celor aflați în dificultate, asigurând condiții de îngrijire și tratament, Invităm pe toți cei interesați să se alăture acestei cauze nobile și să contribuie la succesul campaniei noastre. Fiecare donație contează și poate face o diferență semnificativă în viața pacienților și a personalului medical”, a conchis Victoria Dunford.

Pentru mai multe informații despre campanie și modalități de implicare, vă rugăm să accesați MAD-Aid sau să-i contactați la 068543070/ 068386486.

Total
0
Shares
Total
0
Share