Campanie realizată de A.S.I.C.S. // Cel de-al patrulea display interactiv a ajuns în satul Corten

Campania ”Zece table de nota zece” a ajuns la Corten, raionul Taraclia! Liceul Teoretic „Sfântul Paisii Hilendarski” din localitate a devenit câștigătorul unei table interactive, în urma concursului desfășurat pe pagina de Facebook a Asociației pentru Susținerea Inițiativelor Comunitare și Sportului.

Instituția a avut o participare activă în cadrul campaniei ”Zece table de nota 10”. Întreaga comunitate locală s-a consolidat pentru a aduce dispozitivul performant la Corten.

SVETLANA DERMENJI, director Liceul Teoretic „Sfântul Paisii Hilendarski”, s. Corten, r. Taraclia: ”Datorită președintelui Consiliului Elevilor din liceu, Maria Delibaltova, care a scris acest eseu, am încercat să-i atragem pe cât mai mulți locuitori ai satului nostru, pentru a câștiga acest proiect. Vă suntem recunoscători pentru lansarea acestui proiect. Am mai participat la o campanie lansată de Asociație, unde am obținut inventar sportiv. Acum vă mulțumim și pentru această tablă interactivă”.

Eleva Maria Delibaltova, autoarea eseului ”Importanța suportului societății pentru dezvoltarea comunităților”, a precizat că tema este una foarte importantă pentru o țară în curs de dezvoltare.

MARIA DELIBALTOVA președintele Consiliului Elevilor LT „Sfântul Paisii Hilendarski”, s. Corten, r. Taraclia: ”Am început să distribuim activ linkul printre comentarii, pentru a obține cât mai multe aprecieri, comentarii despre eseu. Suntem conștienți de faptul că o asemenea tablă este utilă, comodă, ne ajută mult să transmitem informația mult mai rapid elevilor. Ne ajută în timpul orelor, din propria experiență, pot spune că ne captează atenția la ceea ce ni se prezintă.”

Nu este pentru prima dată când Asociația acordă suport acestui liceu din sudul țării.

VICTORIA KRIUKOVA, director A.S.I.C.S.: ”Oamenii din Corten urmăresc cu atenție proiectele noastre și participă activ la toate concursurile lansate de noi. Datorită faptului că sunt atât de insistenți, au reușit să obțină inventar sportiv, iar acum au beneficiat de o tablă interactivă. Toate campaniile, concursurile noastre se desfășoară în cel mai transparent, corect mod. Până la încheierea anului de studii noi vom oferi lunar câte o tablă interactivă instituțiilor de învățământ, din afara Chișinăului, a căror colectiv de elevi va fi mai unit și mai activ”.

Prin intermediul campaniei ”10 table de nota 10”, Asociația pentru Susținerea Inițiativelor Comunitare și Sportului își propune ca până la sfârșitul anului de studii 2023-2024, să contribuie la modernizarea dotărilor a 10 școli din țară. Concursul se desfășoară pe pagina de facebook a A.S.I.C.S. unde reprezentanții tuturor școlilor din țară (cu excepția celor din Capitală) au ocazia să publice un eseu cu tema ”Importanța suportului societății pentru dezvoltarea comunităților” și să câștige o tablă interactivă.

Total
1
Shares
Total
0
Share