Social

Când a văzut ce a făcut logodnica lui la petrecerea burlăcițelor, a anulat imediat nunta!

Pinterest LinkedIn Tumblr

În ultima noapte de burlăcie se spune că orice este permis, aproape orice. Pe un site dedicat celor răniți în dragoste, un bărbat anonim și-a împărtășit povestea.

Era logodit de șase luni. Cu câteva zile înainte de nuntă, logodnica lui și-a organizat petrecerea burlăcițelor, chiar la ei acasă. Tânărul, în vârstă de 28 de ani, a acceptat să își petreacă noaptea acasă la niște prieteni. Și-a rugat viitoarea mireasă un singur lucru: să aibă grijă de câinele lui.
 
Câteva ore mai târziu, la cinci dimineața, bărbatul a primit un telefon. Cuvintele femeii erau înecate în lacrimi. „Era disperată, îmi tot spunea că pățise ceva câinele. Mi-am dat seamă că era beată, așa că i-am zis să cheme un taxi și să-l ducă la spitalul veterinar și că o să ne întâlnim acolo. Când am ajuns, părea că plângea de ore întregi. Nu mai putea să vorbească. Câinele era viu, dar în stare gravă. Mi-a fost milă de prietena mea vreo zece minute”, a declarat viitorul mire. 
 
Bărbatul a aflat că starea în care se afla câinele său era numai și numai vina logodnicei sale: „Medicul veterinar mi-a spus că primise alcool și bomboane de ciocolată.”
 
Cum au ajuns acasă, tânărul i-a spus că nunta este anulată și că nu vrea să o mai vadă niciodată. Șocată, femeia a încercat să își ceară scuze, fără succes. Câteva ore mai târziu, avea bagajele făcute și pleca din casa în care locuise aproape patru ani, scrie A1.ro.
Image result for caine bolnav la veterinar
loading...

Comments are closed.