Când va reveni Plahotniuc în Moldova? Răspunsul lui Andrian Candu

Sursa poză: Facebook/Andrian Candu

Fostul lider democrat Vlad Plahotniuc va reveni în Republica Moldova, însă nu se cunoaște dacă se va mai implica în politică, a declarat deputatul PDM Andrian Candu, după Congresul PDM.

Fostul președinte al Parlamentului a spus că prioritar acum pentru Plahotniuc este familia. „Domnul Plahotniuc este plecat, este plecat din politică, din partid. Își are viața sa, are grijă de familie, pe care a ignorat-o mulți, mulți ani. Cu siguranță va reveni în Republica Moldova, iar în politică e foarte greu de zis. Uneori poți să pleci și să revii foarte repede sau să nu mai revii. Domnul Plahotniuc a declarat că și-a depășit o etapă din viața sa. El a contribuit foarte mult la dezvoltarea Partidului Democrat. La conducerea s-a PDM a reușit multe”, a spus Candu.
 
Fiind întrebat de ce a plecat Plahotniuc când tocmai PDM a acumulat un scor bun, Candu a spus că probabil pentru că partidul a ajuns în opoziție. „Aceasta a fost privită de către el ca un eșec”, a afirmat Candu.
 
El a mai spus că discută periodic cu Plahotniuc. „Vorbim periodic, să nu uităm că sunt afiliat cu familia și respectiv ca între oameni discutăm, dar asta nu înseamnă că discutăm despre politică sau despre partid. Asta pe dumnealui îl interesează la ora actuală mai puțin”, a conchis Candu.
Total
0
Shares
Total
0
Share