Economic

Când vor începe lucrările de construcție la Arena Chișinău

Pinterest LinkedIn Tumblr

Lucrările de construcție pentru Arena Chișinău vor fi efectuate de către compania turcească „Summa”. Anunțul a fost făcut de către ministrul Culturii, Educației și Cercetării, Monica Babuc, în cadrul unui briefing de presă. Potrivit oficialului, compania a fost selectată  de către o comisie specială.

Ministrul Economiei, Chiril Gaburici a declarat proiectul se desfășoară conform planului stabilit în luna martie.

„Interesul nostru este să-l parcurgem în mod corect, cu pași siguri, conform legislației, în așa fel ca visul nostru să devină realitate. În aspect practic, avem următoarea imagine: din totalul de 44 de acțiuni care au fost stabilite de către grupul de lucru la începutul acestui proiect, 33 de acțiuni sunt deja implementate. Progresul general al implementării planului este de 86,4%”, a precizat Gaburici.

Oficialul a adăugat că urmează să fie pregătit terenul pentru șantier, iar în cel mai scurt timp vor începe lucrările de defrișare și denivalare. „Conform planului pe care îl avem, sfârșitul lunii august trebuie să fie momentul în care vor începe lucrările de construcție”, a concluzionat Gaburici.

Autorul proiectului Arena Chișinău este deputatul PDM, Andrian Candu.

loading...

Comments are closed.