Politic

Candu a distribuit interviul lui Țîcu și a întrebat cetățenii: Voi simțiți schimbarea și viața mai buna din Moldova?

Pinterest LinkedIn Tumblr

Deputatul PDM Andrian Candu a distribuit pe facebook interviul cu deputatul blocului ACUM Octavian Țîcu și a întrebat cetățenii dacă simit schimbarea și viața mai buna din Republica Moldova?

„Deja de aproape 3 luni la guvernare se afla Alianța PSRM-ACUM. Care nu a făcut altceva decât partajări de funcții, ministere, concursuri, comisii parlamentare, acum, mai recent – ambasadori la paritate cu Partidul Socialiștilor”, a scris Candu pe facebook, citând cele declarate de Țîcu.

Menționăm că Octavian Țîcu a acordat un interviu pentru Europa Liberă (video mai jos), unde a vorbit despre relația toxică a Platformei DA cu PAS și PSRM la guvernare. El a spus că „Partidul Socialiștilor are multe sechele, dintre care una e chiar Igor Dodon, și acest lucru crează multe impedimente în dorința PAS și PPDA de a fi sinceri și de a dezoligarhiza statul”.

Amintim aici că Maia Sandu vorbea anterior ca Laura Codruța Kovesi să vină la Chișinău pentru a fi șefa CNA, însă într-un final blocul ACUM și PSRM l-au pus în funcția dată pe Ruslan Flocea, consilierul lui Dodon. Aceast lucru a fost criticat dur de către Octavian Țîcu inclusiv de la tribuna Parlamentului.

Comentați știrea

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook - Telegraph Moldova   
loading...

Comments are closed.