Life

Cântăreața Maria Dragomiroiu, bătută cu cruzime de fostul soț

Pinterest LinkedIn Tumblr

După bătaia soră cu moartea pe care iubitul croat i-a administrat-o Danielei Crudu, tot mai multe persoane publice au decis să ia atitudine și să recunoască faptul că au căzut la rândul lor victime violenței fizice. Printre acestea se numără și Maria Dragomiroiu, care a avut curajul de a împărtăși tuturor momentele cumplite trăite în timpul căsniciei cu primul său partener de viață.

Maria Dragomiroiu, victima violenței fizice. Fostul soț a bătut-o în plină stradă
Într-un interviu acordat recent, îndrăgita interpretă de muzică populară a vorbit deschis despre această experiență traumatizantă, oferind ca exemplu un episod petrecut cu ani în urmă. Deși pare greu de crezut, tatăl copiilor săi a bătut-o crunt în plină stradă, fără să-i pese de trecătorii care asistau înspăimântați la întreaga scenă.

Cu adevărat șocant este, însă, faptul că totul se petrecea cu acceptul deplin al soacrei, care nu era deloc deranjată de comportamentul fiului său. Ba din contră, îl încuraja, îndemnându-l să-i aplice soției câte o corecție fizică de fiecare dată când aceasta era „neascultătoare”.

Mărturiile cutremurătoare ale celebrei interprete de muzică populară
„Ion m-a apucat de-o mână, m-a aruncat în liftul care era ținut deschis de soacră-mea, a urcat și ea și au apăsat la parter. După ce a plecat liftul, Ion mi-a dat un pumn în cap de s-a oprit liftul între etaje, din cauza șocului.

Soacra mea i-a spus să mă ducă acasă și să mă bată, nu acolo, la ea. Simțeam că-mi iese inima din piept de frică, iar când am ajuns jos, pe alee, am încercat să scot mâna de pe mâneca hainei, ca să scap.

Sursa: Știri mondene

Citește și: În lacrimi la un concert: Elton John a anunțat că nu mai poate cânta

loading...

Comments are closed.