Alte știri

Cântăreața Pink și băiețelul său de 3 ani au fost infectați cu coronavirus

Pinterest LinkedIn Tumblr

Pink a dezvăluit că a fost infectată cu coronavirus în urmă cu două săptămâni. Atât artista, cât și fiul său, Jameson, în vârstă de doar 3 ani, au ieșit pozitiv la testul Covid-19.

Pink, în vârstă de 40 de ani, și fiul său au prezentat simptomele specifice Covid-19 în urmă cu două săptămâni, însă după ce s-au autoizolat în Los Angeles, alături de familie, și au urmat întocmai instrucțiunile medicului, cei doi s-au vindecat. Artista a ținut să menționeze că este o boală foarte gravă, care nu trebuie ignorată, și, totodată a cerut Guvernului să facă testele mai accesibile tuturor: „Această boală este o chestie foarte gravă şi reală”, – a scris Pink pe Instagram, totodată anunțând că donează 500.000 de dolari către Temple University Hospital Emergency Fund din oraşul ei natal, Philadephia.

Pink a mai oferit alţi 500.000 de dolari fondului de urgenţă iniţiat de primarul oraşului Los Angeles și a cerut tuturor să stea acasă pentru a se proteja de infecția cu coronavirus: „Mulţumesc tuturor profesioniştilor din Sănătate şi tuturor din lume care muncesc atât de mult pentru a-i proteja pe cei dragi nouă. Sunteţi eroii noştri! Aceste următoare două săptămâni sunt cruciale: staţi acasă!”, – a mai scris Pink pe rețelele de socializare.

Sursa: unica.ro 

Citește și: Cântăreții faimoși au început să ofere concerte live, din casele lor

loading...

Comments are closed.