Alte știri

Care este rezultatul testului pentru coronavirus al Angelei Merkel

Pinterest LinkedIn Tumblr

Testul pentru coronavirus efectuat în cazul cancelarului german, Angela Merkel, a avut rezultat negativ, a anunţat luni după-amiază Guvernul de la Berlin, transmite Mediafax.ro

Analiza pentru depistarea Covid-19 efectuată în cazul cancelarului Germaniei, Angela Merkel, a avut rezultat negativ, a comunicat luni după-amiază Steffen Seibert, purtătorul de cuvânt al Guvernului german, citat de revista Der Spiegel.

„Testul actual are un rezultat negativ”, a afirmat Steffen Seibert.

„Zilele următoare vor fi efectuate noi teste. Angela Merkel se simte bine”, a precizat oficialul guvernamental.

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, s-a plasat duminică în izolare la domiciliu după ce a avut contact cu un medic diagnosticat cu noul coronavirus.

Angela Merkel, cancelarul Germaniei, a anunţat duminică seară că a decis să se plaseze în izolare în reşedinţa sa. „Viaţa mea s-a schimbat fundamental, comunic doar prin telefon şi prin videoconferinţă”, a declarat Angela Merkel, citată de postul N-TV.

Surse citate de presa germană au declarat că Angela Merkel a intrat în contact vineri cu un medic care i-a făcut vaccin pneumococic. Medicul a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus duminică.

Conform publicaţiei Bild, Angela Merkel a fost la cumpărături sâmbătă după-amiază într-un supermarket din centrul Berlinului.

loading...

Comments are closed.