Care este secretul. Cum a ajuns Kim Kardashian să aibă o talie minusculă

Talia lui Kim Kardashian a atras toate privirile. Într-una din cele mai recente imagini publicate de vedetă, fanii au observat cât de mică a ajuns această parte a corpului său și s-au întrebat dacă Photoshop-ul este de vină, transmite Telegraph.md cu referire la Ziarul Național

În vârstă de 39 de ani, Kim Kardashian a publicat pe Instagram un clip în care poartă un corset semnat Mr. Pearl, un foarte cunoscut producător de astfel de accesorii. Diva a explicat că a purtat unul și la Met Gala din 2019, unde a etalat un look de sirenă ce a stârnit o mulțime de controverse.

Vedeta de reality show este cunoscută pentru sacrificiile pe care le face de dragul modei, astfel că ani întregi, zi de zi, ore întregi, a puratat corset pentru a obţine o talie de viespe, scrie peroz.ro.

Deși medicii avertizează că purtarea unor astfel de corsete ar putea avea efecte negative asupra sănătăţii, surorile Kardashian nu s-au lăsat descurajate și, la scurt timp după ce au devenit mame, au apelat la corsete pentru a-și modela corpurile.

Ținuta Thierry Mugler menționată de Kim, pe care a purtat-o la Met Gala ediția 2019, a făcut-o să sufere la propriu. Ea însăși a mărturisit că era atât de stramtă încât a fost nevoită să ia lecții ca să poată respira normal în timp ce o purta.

Citește și: Care sunt cele 6 zodii de bărbați cu așteptări extrem de mari de la partenerele lor

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share