Care sunt cei mai proști șoferi din lume și ce mașini conduc aceștia?!

Șoferii moldoveni pot primi permise de conducere internaționale, legi moldova, drumuri chisinau, vama ucraina, vama romania
 

Aș fi vrut să zic moldovenii, indiferent de mașina care o conduc. Din păcate însă, studiul aparține altcuiva și evident au cu totul alte rezultate. Acest studiu a fost realizat de către compania GoCompare Car Insurance, iar de la ei aflăm că britanicii sunt cei mai proști șoferi din lume. În special cei ce conduc un BMW și mai cu seamă un model 420d, scrie AutoExpert. 

Potrivit lor, șoferii de BMW sunt cei de la care te poți aștepta cel mai mult la un comportament agresiv, ofensator și sunt și cei care pot provoca cele mai multe situații de accident.
 
Nici șoferii de Mercedes și Audi nu sunt chiar ușă de biserică. Iată cum arată o statistică, împărțită pe mărci și modele, pentru cei mai periculoși șoferi:
  1. BMW 420d (17.1%),
  2. Audi A5 (15.5%),
  3. Mercedes C220 (14.8%),
  4. Mercedes E220 (14.8%),
  5. Jaguar XF (14.3%),
  6. Mercedes CLA (14.3%),
  7. Mercedes GLC (14.0%),
  8. Audi Q7 (13.8%),
  9. Land Rover Range Rover (13.8%),
  10. Mercedes CLS (13.5%).
Ai putea spune că proprietarii de automobile premium sunt și cei mai agresivi, dar se pare că este și o altă explicație a apariției acestor modele în top. Mașinile enumerate, sunt și dintre cele mai populare la ora actuală.
bmw. masini de lux. chisinau moldova
Total
0
Shares
Total
0
Share