Politică

Câțiva deputați cer convocarea unei ședințe speciale a Parlamentului. Care este motivul

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un grup parlamentar cere convocarea unei ședințe a Parlamentului pentru audierea Guvernului pe măsurile întreprinse în cele două luni de situație de urgență și acțiunile post-criză și de pregătire pentru valul doi de pandemie.

„Îl chemăm pe prim-ministrul Chicu și miniștrii săi să vină cu cifre și date în Parlament. Solicităm tuturor deputaților din opoziție să susțină demersul de convocare de urgență a unei ședințe a Legislativului”, a menționat un reprezentant al grupului.

Potrivit lui, în această situație de pandemie au fost luate decizii greșite, neinspirate, stângace și întârziate. În urma acestor decizii au avut de suferit oamenii, economia, agenții economici, cetățenii aflați peste hotare, elevi, copii, profesori, medici, o țară întreagă. „Este momentul să auzim răspunsuri la întrebările care cu adevărat îi interesează pe oameni”, a spus acesta.

Reprezentantul grupului parlamentar a subliniat că disputele din ultima perioadă sunt pedalate pentru a distrage atenția de la situația din țară.

loading...

Comments are closed.