Alte știri

CĂUȘENI // Adolescent de 16 ani a fost ucis cu bâta în cap, iar cadavrul aruncat într-o râpă

Pinterest LinkedIn Tumblr

Trupul neînsuflețit al unui adolescent a fost găsit zăcând într-o râpă plină cu stuf. Acesta a fost ucis cu o bâtă de către doi tineri de 21 și 32 de ani, după ce au consumat împreună un pet de vin de 1,5 litri. Crima avut loc ieri, iar cadavrul a fost găsit astăzi, de către oamenii legii în localitatea Cârnățenii Noi, raionul Căușeni, după ce mama sa a sesizat poliția despre dispariția acestuia, transmite Telegraph.md, cu referire la Deschide.md

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Femeia le-a spus polițiștilor că băiatul în vârstă de 16 ani, originar din localitatea Căinari, a plecat ieri de acasă împreună cu un consătean, în vârstă de 32 de ani, care era cioban la o stână din Cârnățenii Noi, dar și cu un alt tânăr de 21 de ani, însă nu a mai revenit acasă.

Oamenii legii au stabilit că cei trei, în după-amiaza zilei de ieri, 2 noiembrie, în jurul orei 16:00, după ce au consumat în trei 1,5 litri de vin, s-au pornit spre stână, însă pe drum între adolescent și consăteanul său de 32 de ani, s-a iscat o ceartă din cauza că adolescentul l-a numit cu cuvinte necenzurate. Tânărul de 32 fiind în stare de ebrietate avansată, i-a aplicat minorului mai multe lovituri în cap cu o bâtă, după care și tânărul de 21 i-a aplicat mai multe lovituri cu pumnul în cap până când adolescentul a căzut jos fără suflare.

Cei doi, după ce au văzut că minorul numai dă niciun semn de viață, i-au cărat cadavrul și l-au aruncat într-o râpă plină cu stuf, după care s-au dus la stâna de oi.

Polițiștii i-au încătușat pe făptași, iar cei doi și-au recunoscut vina și au povestit cu lux de amănunte cum au comis crima, ulterior au arătat locul unde au aruncta cadavrul. Acum cei doi sunt reținuți pentru 72 de ore, air pe numele lor a fost pronită o cauză penală.

Mai mult, potrivit unor oameni din localitatea Căinari, minorul, din anul 2009 a fost plasat de către administrația locală, la o școală internat din Hîncești, fiind diagnosticat cu paralizie locomotorie, iar mama sa consuma alcool, însă în primăvara acestui an, din cauza pandemiei de COVID-19, minorul a fost trimis acasă, la Căinari.

Cei doi tineri, la fel fac parte din familii social volnerabile și consumau des alcool. Tânărul de 21 de ani, anterior a fost de mai multe ori în vizorul poliției, iar cel de 34 activa la ca cioban la stână, însă nu era certat cu legea.

Au început lucrările de amenajare a Aleii artelor din centrul capitalei

loading...

Comments are closed.