CĂUȘENI // În weekend va fi organizat un maraton de vaccinare anti-COVID-19. Ce seruri vor fi disponibile

Un maraton de vaccinare anti-COVID-19 va fi organizat la Căușeni, cu suportul Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale. Acesta va avea loc sâmbătă, 24 iulie, informează Agora.md

Evenimentul este organizat de IMSP Centrul de Sănătate Căușeni, Spitalul Raional „Ana și Alexandru” cu suportul Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Consiliului raional Căușeni și Primăriei orașului.

Maratonul se va desfășura în incinta Centrului sportiv multifuncțional din orașul Căușeni, str. Mihai Eminescu 29/A. Autoritățile au anunțat că sunt invitați toți doritorii de a se imuniza împotriva infecției COVID-19, indiferent de localitatea în care locuiesc. Acțiunea de imunizarea va avea loc în intervalul 08:00 – 17:00.

Pentru imunizare vor fi disponibile serurile: Pfizer/BioNTech, Johnson&Johnson, AstraZeneca, Sputnik V, Sinovac și Sinopharm.

Citește și: Cuplurile longevive care au împlinit 50, 60 sau 70 de ani de la oficierea căsătoriei, în perioada pandemică, pot depune cereri pentru acordarea suportului financiar stabilit de Primărie

Total
0
Shares
Total
0
Share