Social

CĂUȘENI // O fetiță de trei anișori, rămasă blocată în apartament: A fost nevoie de intervenția salvatorilor

Pinterest LinkedIn Tumblr

La data de 30 mai, salvatorii din orașul Căușeni au intervenit pentru a debloca ușa unei locuințe unde se afla o minoră. Cazul a fost înregistrat într-un apartament de pe strada Ștefan cel Mare 2/2 din orașul Căușeni.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 10:53. Potrivit informațiilor înregistrate, o fetiță în vârstă de trei ani a rămas singură acasă, după ce mama acesteia a plecat la piață. Din cele comunicate de părintele copilului, fetița dormea și femeia a decis să facă repede cumpărături, însă până la întoarcere acesteia, copilul s-a trezit și a reușit să blocheze lacătul ușii.

Ajungând acasă femeia nu a mai reușit să deschidă ușa, astfel a fost nevoie de intervenția pompierilor. Ajunși, salvatorii au efectuat deblocarea locuinței. Angajații IGSU au avut nevoie de 30 de minute pentru a deschiate lacătul, timp în care au comunicat cu fetița, pentru ca aceasta să nu panicheze.

În urma incidentului copilul nu a avut de suferit, iar la scurt timp aceasta a ajuns în brațele mamei.

În acest context, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență atenționează oamenii care au în grijă minori de vârstă preșcolară să nu-i lase de unii singuri în casă, sau nesupravegheați pentru a preveni situațiile de risc.

loading...

Comments are closed.