Alte știri

Cavcaliuc: Încă 24 de polițiști au beneficiat de indemnizația pentru închirierea spațiului locativ!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Șeful adjunct al Inspectoratului General de Poliție, Gheorghe Cavcaliuc, a anunțat pe pagina sa oficială de facebook că încă 24 de polițiști au beneficiat de indemnizația pentru închirierea spațiului locativ.

Cavcaliuc a anunțat că a avut loc o nouă ședință a Comisiei pentru examinarea actelor aferente obţinerii indemnizaţiei pentru închirierea spaţiului locativ și pentru adoptarea deciziilor de acordare sau neacordare a indemnizațiilor funcţionarilor publici cu statut special din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei.

În cadrul ședinței au fost examinate 24 de cereri, dintre care și o familie de polițiști, soț și soție, și a fost adoptată decizia de compensare a cheltuielilor de chirie polițiștilor care au prezentat toate actele prevăzute de lege.

„Încurajez toți polițiștii care nu au propria locuință, să perfecteze și să depună toate actele necesare în cadrul Comisiei privind modul de achitare a indemnizației pentru închirierea spațiului locativ pentru polițiști și să primească acest suport financiar pentru chirie acordat de Guvernul Republicii Moldova. Pentru detalii suplimentare, apelați colegii noștri din cadrul Direcției juridice, la numărul: 022 868 -151! Mulțumim conducerii Ministerului Afacerilor Interne și Guvernului Republicii Moldova pentru acest suport important!, a declarat Gheorghe Cavcaliuc.

loading...

Comments are closed.