Alte știri

Cavcaliuc răspunde liderului PAS: Lista candidaților voștri este murdară dar nu campania electorală

Pinterest LinkedIn Tumblr

„Mă bucur că nu am permis ajungerea în parlament a deputatului care a fost prins pe aeroport în timp ce încerca să părăsească țara cu droguri asupra sa. Mă bucur că acest candidat, fără să aștepte expirarea celor 72 de ore, și-a retras candidatura. Totul abia începe,” a scris pe pagina sa de Facebook, Gheorghe Cavcaliuc, liderul PACE, care a promis în curând să mai prezinte dezvăluiri incendiare.

Reacția candidatului PACE, partidul cu nr. 1 în buletinul de vot, vine după ce Igor Grosu l-a acuzat în presă de atacuri murdare, denigrări, dezinformare, distribuirea știrilor false, etc.

„Pentru acei adversarii care numesc această cursă electorală murdară, voi răspunde: Nu campania este murdară, ci listele candidaților dvs,” a mai scris președintele PACE.

„Eu împreună cu echipa PACE nu vom permite să ajungă la putere narcomanii, bandiții, corupții, turiștii politici și primarii aflați în căutare. Împreună vom restabili ordinea și vom construi Europa acasă”, a conchis Cavcaliuc în postarea sa.

Amintim că în decembrie 2016, vedeta TV Nata Albot a fost depistată cu substanțe narcotice asupra sa, pe aeroportul Chișinău.

Dezvăluirile despre cazul în care a fost implicată aceasta au fost făcute de către Gheorghe Cavcaliuc, liderul PACE. Acesta din urmă susține că pe listele electorale există în jur de 30 de persoane care au probleme penale.

La două zile de la dezvăluirile făcute de Cavcaliuc, Nata Albot a anunțat că își va retrage candidatura. Deși a recunoscut cazul cu trafic de droguri l-a învinuit nu doar pe Cavcaliuc, dar pe toata presa care a mediatizat cazul.

„În momentul în care presa acceptă astfel de materiale, care sunt de fapt o divulgare a datelor personale, ea de fapt validează astfel de ilegalitate. Presa este infumețată de vizualizări și like-uri. În felul acesta presa devine complice,” a declarat Nata Albot în cadrul emisiunii „Internetu Grăiește.

loading...

Comments are closed.