Caz de tâlhărie în municipiul Chișinău: Sentință de închisoare pentru agresorul mascat

 

Procuratura municipiului Chișinău a reprezentat acuzarea de stat într-o cauză pornită pentru săvârșirea unui atac tâlhăresc, care s-a soldat cu pronunțarea unei sentințe de condamnare.

Așadar, potrivit sentinței Judecătoriei Chișinău, sediul Buiucani din 17 mai 2023, un tânăr de 23 de ani, a fost recunoscut vinovat pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie fiindu-i stabilită o pedeapsă sub formă de închisoare pe un termen de 6 ani, cu executarea pedepsei în penitenciar de tip semiînchis.

Procurorii i-au înaintat învinuirea pe faptul că, inculpatul, la 15 februarie 2023, aflându-se în suburbia municipiului Chişinău, a intrat în incinta marketului unei stații de alimentare cu combustibil, fiind mascat în prealabil pe față cu un fular. Imediat, s-a apropiat de casieră, și cu scopul de a sustrage banii, a amenințat-o cu un cuțit în zona gâtului, și a sustras din aparatul de casă mijloace bănești în sumă de 3446 lei.

Ulterior, l-a amenințat cu un ciocan pe alt angajat, care se afla la ușa de la intrare și a părăsit marketul.

Inculpatul și-a recunoscut vinovăția în comiterea faptelor imputate.

Sentința nu este definitivă și poate fi contestată cu apel la Curtea de Apel Chișinău, în termen de 15 zile.

Persoana acuzată de săvârșirea unei infracțiuni este prezumată nevinovată atâta timp cât vinovăția sa nu va fi constatată printr-o hotărâre judecătorească de condamnare definitivă.

Total
0
Shares
Total
0
Share