Alte știri

CAZ în Italia: O moldoveancă beată a agresat verbal bătrânii pe care-i îngrijea și a sărit pe geam atunci când a venit poliția

Pinterest LinkedIn Tumblr

O moldoveancă de 60 de ani, în stare de ebrietate, a ajuns la spitalul din Bolonia, cu leziuni, după ce a căzut de la un geam în timp ce încercat să scape de poliție. Potrivit presei locale, aceasta a fost reclamată de fiica bătrânilor pe care-i îngrijea, pentru că i-ar fi agresat verbal.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Când carabinierii (n. red. polițiștii italieni) au ajuns la domiciliul bătrânilor care, potrivit relatărilor fiicei acestora, au fost agresați verbal de către moldoveancă, femeia a încercat să scape și a sărit de la o fereastră și a sfârșit la spitalul Maggiore din Bologna, internată în stare critică-medie, scrie Repubblica.it.

Incidentul a avut loc în seara de miercuri, 10 iunie. Fiica celor doi bătrâni a sunat la 112 și a comunicat că „este îngrijorată în privința părinților, care ar fi victime ale abuzurilor verbale din partea femeii care îi îngrijea”. La vederea polițiștilor care au ajuns la fața locului pentru a verifica situația, femeia de 60 de ani a arătat „simptome clare ale modificărilor psihofizice cauzate de abuzul de alcool”, spune sursa.

După ce femeia a opus rezistență, carabinierii au sunat imediat la 118 (n.red. numărul de urgență medicală în Italia), însă moldoveanca a refuzat să aștepte angajații medicali și să-și prezinte documentele de identitate carabinierilor. În acel moment, femeia „a încercat să scape sărind pe fereastra de la parterul casei și a căzut la sol”.

Citește și: ULTIMA ORĂ // 406 cazuri de COVID-19 au fost înregistrate în ultimele 24 ore

loading...

Comments are closed.