Caz inedit pentru Moldova! O femeie și-a surprins fiica cum îi făcea sex oral iubitului. Acum îl impune să se căsătorească!

sex oral, prinsi in flagrant in timp ce faceau sex

Într-un grup pe Facebook a cărui scop sunt destăinuirile anonime, a fost postat un mesaj emoționant din partea unui internaut.

Acesta cere un sfat de la membrii grupului. De sărbători s-a ciocnit cu o problemă. În timp ce prietena sa îl satisfăcea oral, a intrat mama fetei și i-a prins în flagrant. Imediat mama speriată de situația în care și-a surprins fiica,a cerut ca băiatul să se căsătorească cu fiica, iar când acesta a refuzat a început să amenințe băiatul cu poliția.

Tânărul aflat într-o situație delicată a decis că cea mai bună soluție în cazul de față ar fi să ceară un sfat de la alte persoane, care posibil ar fi trecut printr-o situație similară.

Părerile internauților însă au fost diferite, deși majoritatea spune că sexul oral nu e o infracțiune care poate fi pedepsită penal, mai ales dacă a avut loc în comun acord, alții l-au pus în gardă pe tânăr spunând că în cazul în care fata este minoră, există temei pentru o plângere la poliție și acesta ar putea avea probleme cu organele de profil.

 

Total
0
Shares
Total
0
Share